Naslovna / Vijesti / Slavonski Brod bio domaćin slavonskih kvalifikacija u odbojci na pijesku Sportskih igara mladih

ODBOJKA

Slavonski Brod bio domaćin slavonskih kvalifikacija u odbojci na pijesku Sportskih igara mladih

Veliki HPB Turnir u odbojci na pijesku odbojci Plazma Sportskih igara mladih održao se u nedjelju na SRC Klasije u Slavonskom Brodu

Slavonski Brod bio domaćin slavonskih kvalifikacija u odbojci na pijesku Sportskih igara mladih
Ivica Jankovic
  • 2019-07-02 13:40:25

 Napeti HPB odbojkaški turnir na pijesku Plazma Sportskih igara mladih igrao se u kategoriji 2004. godine i mlađi u muškoj i ženskoj konkurenciji Mladi odbojkaši iz cijele Slavonije u duhu fair playa borili su se za pobjede.
Ekipe finalista: M&MO Osijek, Osijek, te MOK Mursa i Osijek plasirale su se na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u kolovozu u Splitu. Pobjednici državne završnice sudjelovat će na međunarodnoj završnici koja će se održati krajem kolovoza u Splitu.
Plazma Sportske igre mladih, sportsko-edukativni projekt za djecu i mlade u 2019. godini održat će se po 23. put i to u kontinuitetu od 1996. godine. U središtu svih proteklih godina djelovanja Plazma Sportskih igara mladih su osnovnoškolci i srednjoškolci. Cilj im je da kroz druženje i sport promiču zdrav pristup životu i pozitivne socijalne vrijednosti kao alternativu svim negativnim činiocima današnjice. Plazma Sportske igre mladih su najmasovnija amaterska sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da potpuno besplatno od ožujka do kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova (mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis, HPB odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika).Igre se trenutno održavaju u 3 zemlje – Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija, s namjerom širenja u još veći broj zemalja. U proteklih 22 godine Plazma Sportske igre mladih okupile su preko 1.500.000 djece i mladih.
Sve najbolje od Plazma sportskih igara mladih možete pratiti na stranici Igara: www.igremladih.hr , Facebooku- Plazma Sportske igre mladih i instagramu.