Naslovna / Vijesti / Poraz odbojkašica OK Slavonski Brod

ODBOJKA

Poraz odbojkašica OK Slavonski Brod

Brođanke od ove sezone nastupaju u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi

Poraz odbojkašica OK Slavonski Brod
035portal
  • 2018-10-09 15:59:00

 U prvoj utakmici sezone, u višem rangu, odbojkašice OK Slavonski Brod ugostile su ekipu ŽOK Osijek III. U neizvjesnoj utakmici  bolje i uspješnije su bile Osječanke te na kraju zasluženo pobijedile 3:2 (25:23; 19:25; 13:25; 25:22; 7:15). Brodske odbojkašice su slabo odigrale u prijemu servisa i to je bio glavni uzrok ovog poraza. Ni u ostalim elementima nisu blistale, ali je prijem bio presudan u ovako rezultatski tijesnoj utakmici.

OK Slavonski Brod od ove sezone nastupa u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi, kao cilj za ovu sezonu postavljen je plasman u sredinu lige, a da bi se to ostvarilo, morat će se podići neki segmenti igre, za što zasigurno ima prostora. Ekipa je u cijelosti ostala u sastavu kao i lane, a posebno je značajno da je i novopečena studentica Veronika Rajković odlučila pripomoći klubu kad god joj fakultetske obaveze dozvole i sigurno će biti od velike pomoći tijekom sezone.

Iduće kolo, Brođanke gostuju u Valpovu kod OK Valpovke i to će biti prilika za popraviti dojam a i rezultat u odnosu na prvo kolo te se nadamo kako će ostvariti prvu drugoligašku pobjedu.