Naslovna / Vijesti / Brodske rekreativke i rekreativci uspješni na turniru u Osijeku

ODBOJKA

Brodske rekreativke i rekreativci uspješni na turniru u Osijeku

Igrala se rekreativna odbojka

Brodske rekreativke i rekreativci uspješni na turniru u Osijeku
035portal
  • 2018-10-08 18:59:56

U organizaciji Gradskog saveza za sportsku rekreaciju "Sport za sve" grada Osijeka, proteklog vikenda odigran je 5. turnir u rekreativnoj odbojci za žene i muškarce "Ne daj se godinama" na kojem su nastupili i rekreativke i rekrativci iz sportsko rekreativne udruge "Živim sport" iz Slavonskog Broda.

U ženskom dijelu natjecanja osim brodske ekipe nastupile su dvije ekipe iz Osijeka te po jedna ekipa iz Vukovara, Požege i Velike. Igralo se po sistemu svatko sa svakim te su najbolje bile domaće odbojkašice. Drugo mjesto pripalo je ekipi iz Požege dok su brodske rekreativke, Irena Čugura Ćerić, Mirna Matej Švaganović, Ana Pilipović Glas, Nataša Kruljac, Dubravka Dorić, Gordana Samardžija, Dragana Jušćak,, Mirjana Majić i Ivana Kožul, osvojile treće mjesto.

U muškom dijelu natjecanja uz brodske odbojkaše nastupili su odbojkaši iz Osijeka i Orašja. Prvo mjesto pripalo je ekipi Osijeka, drugo ekipi iz Slavonskog Broda dok su rekreativci Orašja osvojili treće mjesto. Za brodsku ekipu igrali su Dominik Glas, Davor Ćerić, Predrag Ivan Carević, Nenad Prelević, Pavao Šimić, Vjenceslav Martić, Dejan Pejić i Branimir Garić.