Naslovna / Informacije i vijesti / Slavonski Brod dobiva prvi klub ultramaratonaca i ultramaratonki

ATLETIKA

Slavonski Brod dobiva prvi klub ultramaratonaca i ultramaratonki

Tim povodom Tomislav Marinović i Krešimir Šimić sutra će pretrčati 100 km na relaciji Poloj - Gradski bazeni. Dođite i podržite ih!

Slavonski Brod dobiva prvi klub ultramaratonaca i ultramaratonki
035portal
  • 2017-05-27 17:57:00

Slavonski Brod dobiva prvi klub ultramaratonaca i ultramaratonki "Mazator". Tim povodom Tomislav Marinović i Krešimir Šimić sutra će pretrčati 100 km na relaciji Poloj - Gradski bazeni i to između 05:00 i 17:00 sati. Trčanje ovog gradskog ultramaratona bit će i humanitarnog karaktera, a akcija se odvija pod nazivom "Jak kao ti". Za koga će trčati, ultramaratonci nam nisu htjeli reći, ali su najavili kako će to priopćiti na cilju u 17:00 sati. 

Tijekom prijepodneva na Poloju će se moći popiti kava, a u poslijepodnevnim satima priredit će se i roštilj, a naši sugrađani će moći ostaviti dobrovoljni prilog. 

Ultramaraton klub "Mazator" u početku će brojati tri člana i to: Ivana Grško Šimić, Krešimir Šimić i Tomislav Marinović. Brodskim ultramaratoncima, društvo u ovom nadljudskom pothvatu pravit će članovi Saucony škole trčanja Slavonski Brod i Akademije trčanja Slavonski Brod.

Sretno dečki!