Naslovna / Informacije i vijesti / Potpisani ugovori o osnivanju prava građenja na građevinskim zemljištima u Zoni malog gospodarstva Kolonija

ŽUPANIJA

Potpisani ugovori o osnivanju prava građenja na građevinskim zemljištima u Zoni malog gospodarstva Kolonija

Potpisani ugovori o osnivanju prava građenja na građevinskim zemljištima u Zoni malog gospodarstva Kolonija
035portal
  • 2020-10-15 16:04:02

U Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda, danas su javno potpisani ugovori o osnivanju prava građenja na građevinskim zemljištima u vlasništvu Grada Slavonskog Broda u Zoni malog gospodarstva Kolonija. Uz potpunu komunalnu opremljenost i prigodnu prometnu lokaciju (neposredno uz gradske prometnice, autoceste, riječne luke, graničnog prijelaza s Bosnom i Hercegovinom), Zona malog gospodarstva Kolonija izuzetno je povoljna za sve poduzetnike.

Riječ je o dva potpisana ugovora, a ovo je prvi puta da se sklapaju ugovori za pravo građenja na građevinskom zemljištu u Zoni malog gospodarstva Kolonija s mogućnošću otkupa nakon 10 godina. Podsjećamo, sukladno raspisanim Natječajem od 14. rujna 2020. godine u ponudi su bile dvije nekretnine oznake k.č.br. 352/12 i 325/79, obje k.o. Slavonski Brod.

S izabranim najpovoljnijim ponuditeljima, gradonačelnik Mirko Duspara danas je sklopio ugovore o osnivanju prava građenja, čestitao im te još jednom iskazao zadovoljstvo provođenjem mjera Grada kojima se nastoje olakšati i stvoriti što bolji uvjeti života za građane Slavonskog Broda.