Naslovna / Parlamentarni izbori / Otvoren novi prostor NK Graničar Brodski Varoš

ŽUPANIJA

Otvoren novi prostor NK Graničar Brodski Varoš

Riječ je o 3,4 milijuna kuna vrijednom gradskom projektu ukupne površine 650 m2.

Otvoren novi prostor NK Graničar Brodski Varoš
035portal
  • 2018-06-03 20:49:00

 Nogometni klub NK Graničar Brodski Varoš od danas ima na raspolaganju novi klupski prostor. Riječ je o 3,4 milijuna kuna vrijednom gradskom projektu ukupne površine 650 m2. Prizemlje objekta je potpuno uređeno i obuhvaća 4 svlačionice, uredski prostor i još jednu manju svlačionicu za suce, a Grad Slavonski Brod je financirao i opremanje tih prostora. Sa vanjske strane objekta su ulazi u spremište, kotlovnicu te dodatne sanitarne čvorove, dok se na katu nalaze još dvije veće prostorije te terasa.


Ovaj novi sportski objekt samo je nastavak ulaganja Grada na ovo područje. Dokazuje to i podatak od gotovo 130 milijuna kuna koliko je u posljednjih trinaest godina iz gradskog proračuna izdvojeno za nove sportske projekte.


Kako je prilikom otvorenja novog klupskog prostora NK Graničar istaknuo gradonačelnik Mirko Duspara, Slavonski Brod je grad u kojem sport živi, što najbolje dokazuje broj korisnika novih sportskih terena i sadržaja. S druge strane , na ovaj način Grad stvara uvjete i za mlade sportašice i sportaše te ih potiče na bavljenje sportom. Nakon službenog otvorenja novog objekta, održana je utakmica NK Graničar Brodski Varoš- NK Mladost Sibinj.


Izvor: Grad Slavonski Brod