Naslovna / Parlamentarni izbori / Osnovan Gradski odbor Hrvatske konzervativne stranke Slavonski Brod

ŽUPANIJA

Osnovan Gradski odbor Hrvatske konzervativne stranke Slavonski Brod

Za predsjednika je izabran 29-godišnji poduzetnik iz Slavonskog Broda Valentin Stjepanović

Osnovan Gradski odbor Hrvatske konzervativne stranke Slavonski Brod
035portal
  • 2015-02-17 21:32:24

Danas je u hotelu Savus u Slavonskom Brodu održan utemeljiteljski zbor Gradskog odbora Hrvatske konzervativne stranke Slavonski Brod.


Za predsjednika je izabran 29-godišnji poduzetnik iz Slavonskog Broda Valentin Stjepanović, za dopredsjednicu je izabrana Anđelka Šapina Ančić, dipl.iur., a za drugog dopredsjednika je izabran Hrvoje Grgurević, iur.

Za tajnicu je izabrana Marina Jurjević, dipl.iur., dok su za članove Izvršnog odbora izabrani : Hrvoje Brešić, Draženka Šimleša, teologinja, Mario Siroglavić, Mario Macan i Dalibor Kovačević.


U svom pozdravnom govoru izabrani predsjednik istaknuo je kako do sada nije bio član niti jedne političke stranke, te da je kozervativizam način njegovog života, te da drži da je stup hrvatskog društva temeljen na bogoljublju i domoljublju, jer jedno bez drugog je najveća krivotvorina. Isto tako, naglasio je da je ovo moderni konzervativizam 21. stoljeća, te da je hrvatskom društvu u ovom trenutku prijeko potreban, kako bi se očuvale obiteljske i nacionalne vrijednosti.


Pozvao je i sve nazočne na utemeljiteljski zbor Hrvatske konzervativne stranke za Brodsko-posavsku županiju, koji će se održati 27. veljače 2015. u Slavonskom Brodu.