Naslovna / Parlamentarni izbori / OGROMAN INTERES I treći koncert Miroslava Škore

KONCERTI

OGROMAN INTERES I treći koncert Miroslava Škore

Radio Slavonija 17.,18. i 19. ožujka u Slavonskom Brodu organizira koncert Miroslava Škore.

OGROMAN INTERES I treći koncert Miroslava Škore
035portal
  • 2017-03-13 09:42:00

Zbog iznimno velikog zanimanja i brojnih upita, a nakon rekordno brzo rasprodanih koncerata za 18. i 19. ožujka, Radio Slavonija je danas objavila - MIROSLAV ŠKORO će nastupiti i u petak 17. ožujka!


Radio Slavonija 17., 18. i 19. ožujka u Slavonskom Brodu organizira koncert Miroslava Škore. Nakon što su ulaznice za prvi koncert rasprodane u samo nekoliko sati, Radio Slavonija i Miroslav Škoro dogovorili su još jedan nastup 19. ožujka 2017. godine.


Koncerti će biti održani u Kazališno-koncertnoj dvorani “Ivana Brlić Mažuranić s početkom u 20 sati. Jedan od najuspješnijih hrvatskih tamburaških kantautora, ali i ništa manje uspješan u modernoj pop izvedbi, tako će razveseliti brojne obožavatelje u Slavonskom Brodu.


Koncerti počinju u 20 sati, a kako javlja Radio Slavonija imat će i neke posebne goste. Inače, koncerti  se održavaju povodom 20 godina Radio Slavonije. Ulaznice će u prodaju biti od utorka 14. ožujka, a možete ih kupiti u Brod Turistu te na prodajnim mjestima Eventima - Astralis Travelu, mjenjačnicama Exclusive Change u City Colosseumu i Supernova centru, benzinskim postajama Petrol, Tisak mediji i kioscima Tiska.


Cijena ulaznica iznosi 80 kuna.


Foto: YouTube