Naslovna / Parlamentarni izbori / Odlični rezultati gimnastičkog kluba Sokol i u muškoj konkurenciji

OSTALO

Odlični rezultati gimnastičkog kluba Sokol i u muškoj konkurenciji

Bravo dečki!

Odlični rezultati gimnastičkog kluba Sokol i u muškoj konkurenciji
035portal
  • 2018-05-15 19:59:00

 U svome velikom članstvu osim uspjeha koje imaju u ženskoj konkurenciji, u muškoj konkurenciji u natjecanjima nastupaju 4 natjecatelja i to;

„B- program“-Dominik Alković-kadet B program (12.godina),

„C- program“- Filip Rosandić-junior C program (14.godina), Adam Liović-kadet C program (12. godina) i Marin Alković-kadet C program (9.godina), Trener muške ekipe je Dragutin Sojčić.

Spomenuti sportaši su u 2018.godini nastavili s odličnim rezultatima iz prethodnih godina te su u svojima programima ostvarili sljedeće rezultate;


Kastav-23.3.2018. godine-u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza, održano je završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava u RH za 2017/2018 godinu, U konkurenciji 20-ak ekipa osvojili su visoko 3 mjesto,odnosno brončane medalje. Sportsku ekipu gimnastičara koji su svi gore spomenuti muški članovi gimnastičkog kluba,inače učenici osnovne škole „Bogoslav Šulek“ iz Slavonskog Broda, pridružio se učenik škole, Matko Zatarević, a ekipu je vodila profesorica tjelesnog odgoja g. Kristina Pehar.


Valpovo- 7 travnja 2018. Godine- 1.kolo Kupa Slavonije i Baranje u gimnastici u B i C programu-

U subotu, 7.travnja 2018, u Valpovu održano je 1.kolo Kupa Slavonije i Baranje u gimnastici u B i C programu. Brodski sokolaši ostvarili sjajan uspjeh. U kategoriji kadeti-"C" Adam Liović osvojio je 1.mjesto. U kategoriji juniori-"C" Filip Rosandić je osvojio prvo mjesto. U kategoriji kadeti-"B" Dominik Alković je osvojio 2.mjesto. Tako su se svi dečki koji su se natjecali vratili u Brod s medaljama.


Valpovo- 12 svibnja 2018. godine- 2.kolo Kupa Slavonije i Baranje u gimnastici u B i C programu

U subotu, 12.svibnja 2018, u Valpovu održano je 2. kolo Kupa Slavonije i Baranje u gimnastici u B i C programu. Brodski sokolaši ostvarili su ponovno sjajan uspjeh. U kategoriji kadeti-"C" Adam Liović osvojio je 1.mjesto. U kategoriji juniori-"C" Filip Rosandić je osvojio prvo mjesto. U kategoriji kadeti-"B" Dominik Alković je osvojio 2.mjesto, dok Marin Alković nije nastupao zbog zdravstvenih razloga. Tako su se svi dečki ponovno vratili u Brod s medaljama.


Izvor: Gimnastički klub Sokol