Naslovna / Informacije i vijesti / Nogomet ili košarka- izbor je na vama

OSTALO

Nogomet ili košarka- izbor je na vama

Najava sportskih događanja za ovaj vikend

Nogomet ili košarka- izbor je na vama
Nikolina Martinovic
  • 2022-02-05 11:00:20

ZAVIKEND NOGOMETNE UTAKMICE I KOŠARKA !

 

Ovaj vikend odigrat će se nekoliko prijateljsko – pripremnih nogometnih utakmica te izdvajamo da će se danas od 13,30 na Stadionu Stanko Vlainić – Dida sastati Marsonia i Vinogorac iz Brodskog Vinogorja. Po prvi puta u dresu Marsonije zaigrat će novi napadač Selmir Mahmutović koji je stigao iz TOŠK-a (Tešanj), dok ima iskustvo igranja u Premijer ligi BiH i Prvoj ligi Federacije BiH. Uz njega predstavit će se i mladi (2002. godište) Luka Međugorac koji je rodom iz Žepče, a stigao je iz Sloge Doboj, dok je bio u juniorima Širokog Brijega.

 

Također danas, ali od 15 sati u Starom Slatiniku snage će odmjeriti domaći Svačić i Slavonac iz Bukovlja za kojeg će igrati 5 zimskih pojačanja: Hrvoje Mišić, Matej Gačić. Josip Letica, Luka Gačić i Mario Bačić. U nedjelju, 6. veljače u Oprisavcima će Zadrugar kojeg je ove zime preuzeo trener Braslav Ostojić od 15 sati igrati protiv Omladinca iz Gornje Vrbe koji je također dobio inozemna pojačnja. Naime, prošlog tjedna za sastav Ivana Pavkovića protiv Vinogorca igrao je mladi Argentinac, dok će mu se u Oprisavcima pridružiti još jedan njegov sunarodnjak. Promjena trenera dogodila se i u Omladincu iz Starog Topolja u koji je iz BONK-a iz Bebrine došao Gabrijel Crnković. Naime, dosadašnji igrač i trener Starotopoljana Marko Stepić prihvatio je ponudu za igranjem u Šokadiji iz Babine Grede. S druge strane u BONK iz Bebrine je kao treći trener u ovoj sezoni došao bivpši kapetan Marsonije Saša Mus koji je bio pomoćni trener u Orioliku iz Oriovca.

 

Ovaj vikend bit će i košarke i to danas od 19 sati u dvorani Vijuš u 15. kolu Druge lige – istok Marsonia je domaćin Županji. Momčad Igora Kovačevića veliki je favorit za pobjedu u ovom susretu jer su Brođani slavili i na gostovanju u prvom dijelu sezone. Prije njih na istom mjestu od 16 sati igraju kadeti Košarkaškog kluba Brod protiv vršnjaka iz Đakova u redovnom kolu Lige Slavonije i Baranje. U nedjelju, 6. veljače od 9 sati u dvorani Vijuš sastat će se pretkadeti Marsonije U15 protiv pretkadeta Košarkaške akademije Osijek koji igraju Kup regije istok.