Naslovna / Parlamentarni izbori / Ministarstvo kulture i medija dodijelilo 100 tisuća kuna Gradskoj knjižnici za opremanje multimedijalne dvorane

KNJIGA

Ministarstvo kulture i medija dodijelilo 100 tisuća kuna Gradskoj knjižnici za opremanje multimedijalne dvorane

Ministarstvo kulture i medija dodijelilo 100 tisuća kuna Gradskoj knjižnici za opremanje multimedijalne dvorane
035portal
  • 2021-04-07 07:01:46

Odlične vijesti stižu iz Ministarstva kulture i medija koje je Gradskoj knjižnici Slavonski Brod je odobreno 100.000,00 kn za opremanje multimedijalne dvorane.

U okviru Poziva za financiranje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za programe izgradnje, rekonstrukcije, adaptacije i opremanja kulturne infrastrukture za 2021. godinu, svoju je natječajnu dokumentaciju predala i Gradska knjižnica Slavonski Brod pod nazivom Opremanje multimedijalne dvorane u Gradskoj knjižnici Slavonski Brod. Opremanje multimedijalne dvorane podrazumijeva nabavu različitog namještaja, uređaja i tehnike visokog stupnja funkcionalnosti i kvalitete  s ciljem što bolje i kvalitetnije interakcije s korisnikom. Lokacijski smještena uz Dječji odjel, idealnih dimenzija i mogućnosti, novoopremljena dvorana će plijeniti svojom bogatom višenamjenskom ulogom i tako doprinijeti kompletnom poslovanju Knjižnice. Zahvaljujemo Ministarstvu što je prepoznalo važnost i značaj našega programa!