Naslovna / Parlamentarni izbori / Mario Mandžukić emotivnim pismom završio igračku karijeru

NOGOMET

Mario Mandžukić emotivnim pismom završio igračku karijeru

Najpoznatiji brodski nogometaš kopačke objesio o klin

Mario Mandžukić emotivnim pismom završio igračku karijeru
Portal035
  • 2021-09-03 18:35:00

Naš najpoznatiji sugrađanin, Mario Mandžukić, prije dva sata objavom na Instagramu dao je naslutiti kako se povlači iz aktivne igračke karijere. Emotivnim pismom, kojeg prenosimo u cijelosti, obratio se samom sebi u mlađim godinama.

 Dragi mali Mario,dok obuvaš ove kopačke, svoje prve u životu, ne možeš ni zamisliti što ćeš sve ostvariti u nogometu. Zabijat ćeš golove na najvećim pozornicama i u dresovima najvećih klubova osvajati najveće trofeje. U dresu najvećeg ponosa, hrvatske reprezentacije, ispisat ćeš neke od najvažnijih trenutaka hrvatskog sporta.Uspjet ćeš jer ćeš na svom putu imati puno ljudi koji će ti pomoći - suigrače s kojima ćeš se boriti, trenere od kojih ćeš učiti, navijače koji će te bodriti te obitelj, menadžera i prijatelje koji će uvijek biti uz tebe. Svima njima bit ćeš zauvijek zahvalan!A prije svega, uspjet ćeš jer ćeš uvijek davati sve od sebe, i na kraju karijere, na to ćeš biti najviše ponosan. Za nogomet ćeš puno žrtvovati, ali znat ćeš da je bilo vrijedno zbog nevjerojatnih trenutaka koje si doživio.Prepoznat ćeš pravi trenutak za završiti igračku karijeru, staviti ove kopačke u vitrinu i bit ćeš sretan što za ničime ne žališ. Nogomet će uvijek biti dio tvog života, ali veselit ćeš se novom poglavlju.Uživaj!

Tvoj veliki MarioP.S. Ako nekad budeš igrao protiv Engleske u polufinalu SP-a, budi koncentriran tamo negdje oko 109. minute  😉/nm/