Naslovna / Parlamentarni izbori / Ljudska bezosjećajnost i nemar još jednom pokazali svoje lice

DOGAđANJA

Ljudska bezosjećajnost i nemar još jednom pokazali svoje lice

Uznemirujuće fotografije!!

Ljudska bezosjećajnost i nemar još jednom pokazali svoje lice
035portal
  • 2018-10-22 16:59:00

Na cesti Klokočevik - Trnjani gotovo svakodnevno se mogu vidjeti napuštene životinje. Na cesti, u kanalu, ostavljeni su neželjeni potomci nečijih kućnih ljubimaca. Ne u nadi da ih netko pronađe, nego baš suprotno. Da na toj cesti, sami, bez hrane, vode i zaklona, umru sami. Danas je volonterka prošla tom cestom, jer je dojavljeno da je u kutiji ostavljeno 6 štenaca.

Lokacija je takva da nisu imali nikakve šanse. A volonterku, bez obzira na iskustvo, prizor je u najmanju ruku šokirao. Štenci su uspjeli izaći iz kutije u kojoj su ostavljeni, iz kanala doći do ceste, a to je za njih bilo kobno. Onaj tko ih je pregazio, nije se ni osvrnuo da vidi što je udario. Možda bi tako produžio i da je udario čovjeka? Svih šest psića je mrtvo. Niti jedan nije uspio preživjeti čovjekovu ruku. 


Fotografije životinja su u najmanju ruku potresne i šokantne. Psiću, starom tek nekoliko tjedana, nedostaje gornji dio njuške, zadnja šapica je otepena, a vidjljivo je i da su od siline udarca unutarnji organi izašli iz tijela nesretne životinje.


Ova pretužna priča još je jedan podsjednik na to koliko čovjek nemilosrdan može biti. A podsjednik i svima onima koji nisu kastrirali odnosno sterilizirali svoju životinju, da učine to što prije.

Jer, zakon kaže da je vlasnik odgovoran za potomstvo svojih kućnih ljubimaca. Izgleda li odgovornost ovako??