Naslovna / Informacije i vijesti / Gradonačelnik održao prijem za članove ansambla „U svijetu bajki“

OSTALO

Gradonačelnik održao prijem za članove ansambla „U svijetu bajki“

Gradonačelnik održao prijem za članove ansambla „U svijetu bajki“
Portal035
  • 2023-06-30 15:00:33

Povodom nastupa na otvorenju 63. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, danas je gradonačelnik Mirko Duspara održao prijem za članove ansambla kazališne radionice „U svijetu bajki“. Članovi spomenutog ansambla nastupili su s predstavom „Ribar Palunko i njegova žena“ inspiriranom istoimenom bajkom Ivane Brlić-Mažuranić, a predstava je nastala u sklopu ovogodišnje manifestacije „U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić“.

 

Reakcije na izvedbu predstave prikupile su brojne pohvale od strane publike, visokih uzvanika, organizatora i kazališne skupine. Predstavu izvode učenici Osnovne škole Vladimir Nazor, Osnovne škole Ivan Goran Kovačić, Osnovne škole Antun Mihanović, polaznici Studija za moderni i klasični ples Brodski leptirići, Plesne skupine InMotion te glumci Darija Vlajnić, Valentina Srnojević i Matej Safundžić. Režiju predstave potpisuje Mario Kovač, scenske pokrete i koreografiju Branko Banković, a dramaturgiju Kristina Kegljen.

 

Svi su oni danas imali priliku s gradonačelnikom podijeliti svoje dojmove i iskustva iz Šibenika, a složili su se da im je nastup na otvorenju dječjeg festivala u Šibeniku nezaboravno životno iskustvo. Gradonačelnik je svima čestitao na radu, trudu i uspjehu te im zahvalio na izvrsnoj promociji grada Slavonskog Broda. Susret je završio zajedničkom fotografijom.