Hrvatski festival jednominutnih filmova u Požegi ove godine održat će se po 26.-i put. Festival jednominutnog filma jedan je najstarijih koji je utemeljen u Republici Hrvatskoj. Održat će se od 24. do 27. svibnja. Specifičnost ovog festivala je njegovanje forme od jednu minutu bez obzira na žanr. Time su pozvani svi oni koji se bave snimanjem filmova okušati se u ovom nimalo zahvalnom snimanju koji isključivo može trajati jednu minutu. Takvom izazovu predala se, okušala i uspjela naša brodska videodružina BezVizije. 

Oni su u suradnji s Muzejom Brodskog posavlja snimili film „Ringišpil“ koji je uvršten u služenu konkurenciju ovog Festivala. Voditelj BezVizije, Mladen Damjanović i njegova ekipa još jednom pokazali su kako se velikim trudom i voljom postižu kvalitetni rezultati. Osim što će film „Ringišpil“ biti jedan od filmova koji će se prikazivati na više lokacija u Požegi, bit će otvorena i izložba fotografija tri grada Požeštine snimljene milenijskom kamerom Šime Strikomana.
Festival će završiti kvizom u kojem mogu sudjelovati svi autori i gosti festivala. Mladenu i njegovoj družini BezVizije želimo što bolji plasman i promociju kvalitetnog rada koju naši Brođani već godinama stvaraju kamerom i zanimljivim filmovima.