Naslovna / Parlamentarni izbori / KPA Marsonia organizira i poziva vas na tečaj ronjenja!

UDRUGE

KPA Marsonia organizira i poziva vas na tečaj ronjenja!

KPA Marsonia organizira i poziva vas na tečaj ronjenja!
Portal035
  • 2022-08-06 10:00:00

Želite li se baviti ronjenjem, naučiti sve ronilačke vještine i istražiti što sve kriju podvodne dubine – priliku za to imate na još jednom tečaju ronjenja, kojega brodski Klub podvodnih aktivnosti Marsonia uskoro iznova organizira!

Riječ je o tečaju ronjenja za početnu kategoriju "Ronilac R1" prema CMAS svjetskoj ronilačkoj organizaciji. Istodobno, već postojeći ronioci R1, mogu se prijaviti i za tečaj napredne kategorije R2.

 

Prijave traju do četvrtka 1. rujna, kada tečaj i službeno počinje uvodnim sastankom u 18 sati  u prostorijama  kluba (Supilova 2, Slavonski Brod), gdje možete dobiti sve potrebne informacije o terminima nastave, praktičnih vježbi i dr. Vaš dolazak vas ne obvezuje na sam tečaj. 

 

Uvjet je svakako da ste psihofizički zdravi i sposobni i da ne bolujete od nekih kroničnih respiratornih ili kardiovaskularnih bolesti. Prijaviti se mogu svi stariji od 16 godina, proći obuku, položiti ispit, postati ronilac i član Kluba. Tečaj provode iskusni i vješti ronioci s licencom. Sam tečaj traje oko mjesec dana, dovoljno vremena da se nauči sve što je potrebno za ronjenje. 

 

Dođite, upoznajte brodski ronilački klub koji je nekoliko godina proglašavan jednim od najboljih ronilačkih klubova u Hrvatskoj i uđite s brodskim roniocima u ronilačke avanture! 

 

Za više informacija pratite Facebook i Instragram profil kluba te You Tube  https://www.youtube.com/user/KPAMarsonia ili se javite putem maila kpamarsonia@gmail.com i na broj 099/533 5423 (Robert).