Naslovna / Informacije i vijesti / Jukičić zlatna na Prvenstvu Hrvatske!

BORILAčKI SPORTOVI

Jukičić zlatna na Prvenstvu Hrvatske!

Jukičić zlatna na Prvenstvu Hrvatske!
Portal035
  • 2023-03-21 13:00:17

U subotu, 18. ožujka 2023. u Čakovcu je održano Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za žene u mlađim dobnim skupinama (kadetkinje, juniorke i ml. seniorke).

 

Izvrstan nastupu boksačkog kluba Brod na  državnom prvenstvu u Čakovcu, osvojene su dvije zlatne i dvije srebrne nedalje! 

 

 

Posebne čestitke idu Ani Jukičić i Loreni Klaić na osvajanju titule državnog prvaka u svojim kategorijama. Vaša predanost i trud su se isplatili te ste postali pravi primjer i uzor ostalim natjecateljima u klubu.

 

Također bravo za Dariju Škripek i Mateu Zeleni na osvajanju srebrnih medalja. Vaš trud i rad su urodili plodom, te ste s pravom ponosni na svoje postignuće.

Čestitke posebno idu i Barbari Princip za osvajanje petog mjesta. Bez obzira na to što nije osvojila medalju, završiti među pet najboljih natjecatelja, je impresivno postignuće i zahtijeva puno truda, rada i talenta.

 

Nastavite s napornim radom i trudom, jer su vam ove medalje samo motivacija za daljnje uspjehe. Još jednom, čestitam vam na ovom izvrsnom uspjehu treneri Mario Jukičić, Drago Mijić i Pero Veočić.