Naslovna / Informacije i vijesti / JOŠ IMA MJESTA: Za sada 209 djece prijavljeno u produženi boravak

ŠKOLA

JOŠ IMA MJESTA: Za sada 209 djece prijavljeno u produženi boravak

Kako javljaju iz Gradske uprave još ima mjesta u programu produženog boravka za brodske osnovnoškolce.

JOŠ IMA MJESTA: Za sada 209 djece prijavljeno u produženi boravak
035portal
  • 2016-08-19 09:40:00

 Kako javljaju iz Gradske uprave još ima mjesta u programu produženog boravka za brodske osnovnoškolce, piše Soundset Brod.

Gradonačelnik Mirko Duspara, gostujući u emisiji "Gradskih 60 minuta" Soundset Radio Broda istaknuo je kako je do sada prijavljeno 209, dok je prošle godine bilo 140 djece u produženom boravku. U dvije škole je prijavljeno po 8 djece tako da još ima dosta mjesta.

"Hugo Badalić za sada ima 56 djece, Antun Mihanović 49, Dragutin Tadijanović 25, Blaž Tadijanović 15, Ivan Goran Kovačić 22, Đuro Pilar 11, Bogoslav Šulek 15, Vladimir Nazor 8 i Ivana Brlić Mažuranić 8 djece s tim da se još može prijavljivati do kraja školske godine u Gradskoj upravi. Nastojat ćemo i bilo bi dobro da se još netko prijavi u ove dvije zadnje škole, da se tamo formira barem po jedno odjeljenje kako bi boravak bio isplativiji za sve", rekao je Duspara.

I cijene su nešto drugačije od prošle godine

"Prošle godine je cijena bila oko 350 kuna, a po ovome sada oko 400, ali sve ovisi o broju djece. Što više djece ima, onda manje treba naknade za učitelje i sve ostalo", kaže.

Sve informacije o načinu prijave možete pronaći na web stranici Gradske uprave.