Naslovna / Informacije i vijesti / Hrvoje Špicer je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Grada Slavonskog Broda

ŽUPANIJA

Hrvoje Špicer je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Grada Slavonskog Broda

Jednoglasna podrška Hrvoju Špiceru

Hrvoje Špicer je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Grada Slavonskog Broda
035portal
  • 2017-02-02 21:18:35

Večeras je u prostorijama stranke Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Grada Slavonskog Broda jednoglasno izabrao gospodina Hrvoja Špicera za svog kandidata za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Nakon izbora za kandidata za gradonačelnika gospodin Špicer zahvalio se stranačkom vodstvu kao i svim članovima Gradskog odbora na ukazanom povjerenju i najavio da će u svom mandatu voditi brigu o svim Brođanima jednako, a grad Slavonski Brod približiti Zagrebu i zapadnoj Europi. U svom obraćanju posebice je istaknuo: „Radit ću na ekonomskom i kulturnom opravku grada kako bi Slavonski Brod ponovo postao ugodno mjesto življenja.“
Hrvoje Špicer rođen je 4. travnja 1973.godine u poznatoj brodskoj obitelji. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Slavonskom Brodu, a Muzičku akademiju na Sveučilištu u Zagrebu. Već petnaest godina obnaša dužnost ravnatelja Kazališno - koncertne dvorane „Ivana Brlić - Mažuranić“ i dvadeset godina predaje glazbenu umjetnost u Klasičnoj gimnaziji fra Marijana Lanosovića. Više od dvadeset godina član je Matice hrvatske ogranka Slavonski Brod čiji je predsjednik bio punih šest godina. Također je pet godina predavao glazbenu umjetnost u Gimnaziji „Matija Mesić“. Većinu svog života iznimno je aktivan u crkvenom radu kojeg je započeo kao orguljaš u Župi Gospe brze pomoći. Sada je voditelj zbora i orguljaš u franjevačkoj Crkvi presvetog trojstva u Slavonskom Brodu. Član je Odbora za kulturu središnjice HDZ-a. Oženjen je i otac dvoje djece. 

Gradski odbor HDZ-a Slavonski Brod 

Foto: Soundset