Naslovna / Informacije i vijesti / Gradske stanove moguće razgledati i danas

GRAD SLAVONSKI BROD

Gradske stanove moguće razgledati i danas

Zbog povećanog interesa

Gradske stanove moguće razgledati i danas
Portal035
  • 2021-12-07 08:00:35

Nakon prošlotjedne velike zainteresiranosti mladih, Grad Slavonski Brod ponovno će sutra, 7. prosinca, omogućiti svim zainteresiranim građanima razgledavanje gradskih stanova za mlade obitelji na adresi Naselje Marka Majstorovića 1. Stanove je moguće pogledati u vremenu od 14 do 15 sati.

 

Podsjećamo, Grad Slavonski Brod raspisao je 24. studenog 2021. godine Natječaj za davanje u najam nekretnina u vlasništvu Grada Slavonskog Broda mladim obiteljima u bračnoj i izvanbračnoj zajednici te samohranim roditeljima (do 45 godina) uz mogućnost otkupa za osam stanova u Naselju Marka Majstorovića.

 

Rok za prijavu je 15 dana od objave Natječaja pri čemu jedan ponuditelj može dati ponudu za najam za najviše dva stana te sklopiti ugovor isključivo kao jedan stan. Pisane ponude dostavljaju se poštom preporučeno u omotnici s naznakom:

 

GRAD SLAVONSKI BROD

Vukovarska 1

35 000 SLAVONSKI BROD

s naznakom

„Natječaj za davanje u najam nekretnina u vlasništvu Grada Slavonskog Broda mladim obiteljima u bračnoj i izvanbračnoj zajednici te samohranim roditeljima (do 45 godina) uz mogućnost otkupa“.

Sve dodatne informacije o dokumentaciji potrebnoj za prijavu na Natječaj nalaze se na POVEZNICI.