Naslovna / Vijesti / Božićne radionice na Katarinskom sajmu

SAJMOVI I PRIREDBE

Božićne radionice na Katarinskom sajmu

Mladi, najmlađi, a i ostali, uključite se u odlične radionice Savjeta mladih Slavonskog Broda i studentske udruge "Futuri Magistri".

Božićne radionice na Katarinskom sajmu
035portal
  • 2017-11-23 10:59:00

U sklopu Katarinskoga sajma i u nadolazećemu božićnome duhu 23. studenoga 2017. od 16.30 do 18 sati održat će se kreativna božićna radionica u organizaciji Umjetničko-glazbene udruge, Savjeta mladih Grada Slavonskoga Broda i studentske udruge "Futuri Magistri". Svi zainteresirani sudionici moći će osmisliti i od raznovrsnih materijala izraditi kreativne ukrase za svoj dom. Radionicu će voditi mlade umjetnice iz Slavonskoga Broda Josipa Žarković i Ines Vaško te je prilagođena svim uzrastima. Radionicom se nastoji približiti likovnu umjetnost mladima, djeci i ostalim zainteresiranim sudionicima; ujedno potaknuti kreativnost pri ukrašavanju vlastitoga doma.
Osim toga, mladi iz ovih organizacija sudjelovat će i u će u kreativnim dječjim kuharskim radionicama od 17 do 19 sati koje organiziraju Gastro team i Podravka d.d.:
1. Lino Kuhinja: Najslađe za najmlađe
2. Palačinke bolje od maminih
3. Povrće i voće na dječji način.
Iz Savjeta mladih pozivaju sve mlade, zatim djecu i njihove roditelje, bake, djedove te sve ostale zainteresirane da se odazovu.

Foto: Arhiva