Naslovna / Informacije i vijesti / Emotivna poruka hrvatskim vatrogascima koja slama srce

PRIčE

Emotivna poruka hrvatskim vatrogascima koja slama srce

Emotivna poruka hrvatskim vatrogascima koja slama srce
Portal035
  • 2023-03-17 20:00:30

Javna vatrogasna postrojba Nova Gradiška na Facebooku je podijelila emotivnu poruku koju im je poslala Ajla iz Bosne i Hercegovine. Iz JVP-a Nova Gradiška poručili su da za ovakve stvari rade i vole svoj posao.

 

Kako je otkrila u poruci, Ajlu i njezinu obitelj vatrogasci su spašavali iz automobila nakon teške nesreće koja se dogodila 14. siječnja ove godine na autocesti A3.

U dirljivom pismu Ajla je opisala strašne trenutke nakon nesreće, ali njoj i njezinoj obitelji u tim trenucima od neizmjerne pomoći i podrške bili su vatrogasci, kojima je tim putem htjela zahvaliti na neizmjernoj pomoći.

 

U nesreći je Ajlin otac, nažalost, poginuo.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u 18:34, četvorica vozača kretali su se jedan iza drugoga te nisu držali potreban razmak, uslijed čega je došlo do sudara pet vozila (dva teretna automobila i tri osobna automobila), kao i udara u teretni automobil koji se kretao ispred njih, a kojim je upravljao 41-godišnjak.

 

U prometnoj nesreći državljanin Bosne i Hercegovine smrtno je stradao. Teško su ozlijeđene dvije osobe, dok je lakše ozlijeđeno sedmero osoba.

 

Foto: FB JVP NG

izvor: RadioNG