Naslovna / Informacije i vijesti / Vozačica pokupila dijete na zebri, izašla iz auta, pomaknula ga i otišla dalje

VIJESTI

Vozačica pokupila dijete na zebri, izašla iz auta, pomaknula ga i otišla dalje

Vozačica pokupila dijete na zebri, izašla iz auta, pomaknula ga i otišla dalje
Portal035
  • 2023-03-26 12:45:00

Vukovarsko-srijemska policija u subotu je u 19.27 sati dobila dojavu o prometnoj nesreći u Ulici dvanaest redarstvenika u Vukovaru u kojoj je ozlijeđen maloljetnik. Tada nepoznat vozač sa svojim je vozilom pobjegao s mjesta nesreće, nakon što je naletio na maloljetnika koji je prelazio cestu na zebri.

 

Kako su čitatelji javili 24sata, vozačica je dječaka udarila automobilom dok je zaobilazila kamion koji je stao na pješačkom prijelazu. Vozačica je navodno došla do dječaka, pomaknula ga, ostavila ga da leži bez svijesti i pobjegla dalje. Policija je za sada potvrdila samo dio da je vozačica pogodila dječaka na zebri. 24sata neslužbeno doznaju da je dječaku slomljena noga

 

Ozlijeđeni maloljetnik prevezen je u vukovarsku Nacionalnu memorijalnu bolnicu “Dr. Juraj Njavro”, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Policija je odmah krenula u intenzivnu potragu za odbjeglim vozačem i vozilom.

 

Auto je pronađen par sati kasnije u Borovu

 

U 22 sata, policija je u Borovu pronašla automobil vukovarskih registracija za koji su sumnjali da bi mogao biti povezan s nesrećom. Obavili su očevid, pa su utvrdili da je njime upravljača 38-godišnja vozačica.

 

Policija je 38-godišnjakinju uhitila i nad njome provela kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” i “Nepružanje pomoći”. Vozačici su uzeti uzorci krvi i urina kako bi se napravila analiza na prisutnost alkohola u organizmu. Policija će državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu.

 

izvor: Telegram