Naslovna / Informacije i vijesti / Gundinci: Vozio bez vozačke dozvole, osobne iskaznice i sa tablicama s odjavljenog vozila

VIJESTI

Gundinci: Vozio bez vozačke dozvole, osobne iskaznice i sa tablicama s odjavljenog vozila

Gundinci: Vozio bez vozačke dozvole, osobne iskaznice i sa tablicama s odjavljenog vozila
Portal035
  • 2023-03-15 11:11:32

U nastavku pojačanih nadzora s naglaskom na recidiviste policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, jučer su privremeno oduzeli još jedan automobil od višestrukog počinitelja prometnih prekršaja, koji je osim niza prekršaja počinio i kazneno djelo.

 

Naime, u 21:55 sati, u Gundincima, policajci su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 23-godišnjak. Utvrđeno je da se na automobilu nalaze nepripadajuće registracijske pločice koje su odjavljene 2021. godine, a koje je isti prethodno postavio na automobil služeći se kao s pravima u prometu. Također je utvrđeno da navedeni nema vozačku dozvolu, a niti osobnu iskaznicu, te se radi o višestrukom počinitelju prometnih prekršaja (recidivisti), od kojega su policijski službenici privremeno oduzeli osobni automobil.

 

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave, te optužne prijedloge Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.