Naslovna / Informacije i vijesti / VIDEO: Pijani vozač "pokupio" pola Vinogradske

VIJESTI

VIDEO: Pijani vozač "pokupio" pola Vinogradske

VIDEO: Pijani vozač "pokupio" pola Vinogradske
Portal035
  • 2023-03-13 14:46:49

Na redakciju portala stigao je danas videozapis mjesta prometne nesreće u kojoj je jučer u prijepodnevnim satima vidno alkoholizirani vozač "pokupio pola ulice", a zaustavio se tek kada je otpao kotač sa automobila koji je odletio nekoliko desetaka metara dalje.

 

Pukim čudom nije bilo stradalih, obzirom da je vozač udario u autobusno stajalište, a i u ograde dvorišta obiteljskih kuća. Neslužbeno, ovom vozaču jučerašnji događaj nije prvi put da je za upravljačem pod utjecajem alkohola.

 

Podsjetimo, ova nesreća dogodila se jučer u prijepodnevnim satima, a očevidom policijskih službenika je utvrđeno da je 46-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom (za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta), zbog ne držanja strane kretanja, automobilom prešao na travnatu površinu, nogostup i biciklističku stazu, udarivši u kućicu stajališta autobusa i metalni stup ulaznih vrata u dvorište obiteljske kuće, te betonsko-metalnu ogradu ispred druge obiteljske kuće.

 

Potom je u daljnjem kretanju automobilom udario i srušio prometni znak „pješačka i biciklistička staza“ s natpisom ulice. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Vozač je alko-testiran, kojom prilikom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,71 promila, te je zadržan u policiji na otriježnjenju. Također je od istoga privremeno oduzet osobni automobil. Policijski službenici protiv 46-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brod zbog počinjenih prometnih prekršaja.