Naslovna / Informacije i vijesti / Slavonski Brod: Hrvatski vojnik cipelario Djeda Božićnjaka

VIJESTI

Slavonski Brod: Hrvatski vojnik cipelario Djeda Božićnjaka

Slavonski Brod: Hrvatski vojnik cipelario Djeda Božićnjaka
Portal035
  • 2022-12-24 18:15:00

Danas nešto iza 15:00 sati na Šetalištu Braće Radića ispred popularnog ugostiteljskog objekta odvila se brutalna tučnjava zasada neidentificirane skupine građana, a istraga je u tijeku, poručili su za 035 portal djelatnici PU Brodsko - posavske. 

 

 

Neslužbeno saznajemo kako su vidno alkoloholizirani mladići verbalni sukob nastavili ispred lokala, a sve je kulminiralo tučnjavom u kojoj je potencijalno teške ozljede zadobio mladić (podaci poznati redakciji) odjeven u kostim Djeda Božićnjaka, kojeg je nogom u glavu napucala djelatna vojna osoba  (podaci poznati redakciji).

 

Težina ozljeda za sada nije klasificirana obzirom da policijski službenici na mjestu samog događaja nisu zatekli ni napadača ni ozlijeđenog, a u brodskoj bolnici nitko još uvijek nije zatražio liječničku pomoć.

 

Neslužbeno saznajemo kako se još uvijek ne zna gdje se nalazi napadnuti mladić, a koji se navodno boji reakcije vlastite obitelji. Naime, isti su otprije poznati zbog prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira, a u ovom slučaju bi mogli uzeti pravdu u vlastite ruke.

 

Pogledajte video: Slavonski Brod: Hrvatski vojnik cipelario Djeda Božićnjaka