Naslovna / Vijesti / 19 - godišnjak ukradenim automobilom oštetio još dva

VIJESTI

19 - godišnjak ukradenim automobilom oštetio još dva

Slavonski Brod

19 - godišnjak ukradenim automobilom oštetio još dva
Portal035
  • 2021-11-20 15:00:00

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, sumnjiče 19-godišnjaka da je dana 6. studenoga, u 2.25 minuta, u Slavonskom Brodu sa parkirališta ispred zgrade, u Ulici Josipa Juraja Štrosmajera otuđio automobil koji je vlasnik ostavio otključanog. Prilikom izlaska sa parkirališta, oštetio je dva osobna automobila, odvezao se i ostavio otuđeni oštećeni automobil na raskrižju Zrinske i Kovačićeve ulice, a koji su ubrzo pronašli policijski službenici i vratili vlasniku.

 

Također je utvrđeno, da je 19-godišnjak iz automobila otuđio novčanik (vlasništvo 31-godišnjaka) sa osobnim dokumentima i manjom količinom novca. Građani su pronašli otuđeni novčanik u naselju Slavonija, koji je vraćen vlasniku. Policijski službenici protiv 19-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama zbog počinjenih kaznenih djela krađe i oštećenja tuđe stvari Općinskom državnom odvjetništvu i izvješće Centru za socijalnu skrb u Slavonskom Brodu.

 

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 19-godišnjak, iste noći, u Ulici A. Štampara, iz osobnog automobila otuđio dvije električne cigarete (vlasništvo 41-godišnjaka). Oštećenom su uručeni podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.