Naslovna / Informacije i vijesti / Brodske karatistice treće na Ekipnom prvenstvu Hrvatske

BORILAčKI SPORTOVI

Brodske karatistice treće na Ekipnom prvenstvu Hrvatske

Karate

Brodske karatistice treće na Ekipnom prvenstvu Hrvatske
Portal035
  • 2021-12-21 12:00:37

 

Prošle subote održano je Ekipno prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete, juniore i seniore. Karate klub nastupio je sa ekipom kadetkinja u sastavu Ana Lujić, Dora Has, Nika Bešlija i Veronika Čengić. U konkurenciji 15 klubova Karate klub osvojio je treće mjesto.

 

Ekipa Brođanki u prvom kolu je bila slobodna, u drugom kolu pobjeđuju odličnu ekipu RI-Croatie iz Rijeke rezultatom 2:1. U polufinalnom meču Brođanke gube, od kasnijih pobjednica ekipe Hercegovine iz Zagreba, rezultatom 2:1. U borbi za treće mjesto K.K. Slavonski Brod pobjeđuje rezultatom 2:1 ekipu Globusa iz Čakovca.

 

Ekipnim prvenstvom Hrvatske brodski karataši završili su uspješnu natjecateljsku 2021 godinu. Rezime sportske 2021 godine 18 Državnih medalja, peto mjesto Ane Lujić na Europskom Prvenstvu, nastup Mihaela Ećimovića na Svjetskom Seniorskom prvenstvu u Dubaiu, odličje Ane na Balkanskom prvenstvu. Tijekom 2021. godine za reprezentaciju Hrvatske u različitim natjecanjima i pripremama nastupali su Mihael i Matea Ećimović, Karla Jurić i Ana Lujić.