Naslovna / Informacije i vijesti / Akcija darivanja školskih udžbenika

ŠKOLA

Akcija darivanja školskih udžbenika

Gradska uprava grada Slavonskog Broda objavila je poziv građanima za sudjelovanje u akciji darivanja školskih udžbenika.

Akcija darivanja školskih udžbenika
035portal
  • 2015-06-24 08:42:30

Gradska uprava Grada Slavonskog Broda ovim putem poziva učenike gradskih osnovnih škola i njihove roditelje, kojima više nisu potrebni udžbenici iz školske godine 2014./2015. niti ih namjeravaju razmijeniti, da sudjeluju u akciji darivanja korištenih i očuvanih školskih udžbenika. Građani, koji žele sudjelovati u akciji, mogu dostaviti korištene udžbenike u Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda svakog tjedna, od ponedjeljka do petka u vremenu od 9,00 do 13,00 sati.

A kao što smo i nedavno objavili Grad Slavonski Brod će i ove godine financirati nabavu školskih udžbenika za obitelji s troje i više djece, kojima su mjesečni neto prihodi kućanstva manji od 1.500,00 kuna po članu obitelji, a koji ne ostvaruju pravo na zajamčenu minimalnu naknadu kod Centra za socijalnu skrb. Ipak, uključivanjem građana u akciju darivanja korištenih školskih udžbenika može se pomoći još većem broju obitelji koje se nalaze u teškoj financijskoj situaciji. 

photo: ilustracija

  • Tagovi