Ove godine osnovne škole svoj dan odlučile su obilježiti i proslaviti na malo drugačiji način zbog izmijenjenih životnih okolnosti u kojima se trenutno nalazimo. Kako bi ponosno pokazali radove koje su kreativni i marljivi učenici radili i stvarali tijekom škole na daljinu, odlučili su se na pripremu virtualne izložbe.

Osnovna škola „Ivana Brlić-Mažuranić“ na izvrstan način pokazala je kako kvalitetan timski rad može puno učiniti. Uz pomoć vrijednih i stručnih mentora, učitelja i učiteljica te stručnih suradnika pripremila je virtualne izložbe radova svojih učenika koji su obilježili rođendan Ivane Brlić-Mažuranić, Dan planeta Zemlje, sagradili dvorac, naslikali cvijeće, ispuhivali i bojali šarena jaja, crtali neobična stabla, rode i zmajeve, a sve to možete pogledati na danim poveznicama.

Virtualna izložba učenika OŠ „Ivana Brlić-Mažuranić“ (1)

Virtualna izložba učenika OŠ „Ivana Brlić-Mažuranić“ (2)

I najveća osnovna škola u Slavonskom Brodu danas obilježava svoj dan. Kao i ranijih godina Osnovna škola „Bogoslav Šulek“ odlučila predstaviti izložbu učeničkih radova od 1. do 8. razreda, ali ovoga puta, prilagodivši se posebnim uvjetima, priredila je video prikaz odabranih radova svojih učenika.

Virtualna izložba učenika OŠ „Bogoslav Šulek“ 

Dragim učenicima, učiteljima i svim djelatnicima osnovnih škola želimo sretan Dan škole.