Djed Mraz, Zubić vila i svi čarobnjaci svijeta su nam šapnuli da ste ostali doma i pazili na svoje mame, tate, seku, brata, bake i djedove. I zato, vi ste za nas istinski heroji!

Znamo da vam fale prijatelji, vrtić, škola, a onima većima i prve ljubavi. Iako smo veliki, mnogi od nas su i dalje u srcu zaigrana djeca. Ali pstttt! Nemojte nikome reči. Stoga smo vas sve zajedno, one najmanje, a i one velike, odlučili razveseliti i uz pomoć kreativnih i dragih nam ljudi izdati prvu HGSS bojanku namijenjenu uzrastu od 0-99 godina. Također, pozivamo sve kreativce i one koji se tako osjećaju da nam se pridruže i pošalju svoje primjere HGSS bojanke koje ćemo vrlo rado uvrstiti u svoju zbirku. Kao i sve u proteklih 70 godina službe, i ovo radimo zajedno sa vama.

Obojite naše spašavatelje najvedrijim bojama proljeća, docrtajte na papir planine, sunce, sebe i svoje prijatelje! Izazovite svoje ukućane u šareni dvoboj. Igrajte se, sanjajte, dajte mašti na volju. Šta zna želja šta je nemoguće.

Mali i veliki heroji pošaljite nam svoje radove ovdje (multimedija@hgss.hr), a mi ćemo ih vrijedno sakupljati i sa ponosom objaviti. 1, 2, 3 kreni!

Posebna zahvala Niku Titaniku i Filipu Jalušiću čije vrijedne i kreativne ruke su nam za ovu prigodu poklonile svoje crteže.