Unatoč svemu, molimo sve posjetitelje da i sami djeluju društveno odgovorno te sukladno uputama nadležnih službi, kako bi se trenutna situacija što prije okončala. Cinestar je uveo posebne mjere zbog koronavirusa. Odluka vrijedi za sva kina u zemlji, a objavljena je na njihovim službenim stranicama.

“Poštovani posjetitelji,

U cilju preventivnih mjera zaštite od Coronavirusa (COVID-19), kako bi dodatno zaštitili naše posjetitelje i zaposlenike, poduzeli smo sljedeće mjere:

Prije tjedan dana CineStar je u sva svoja kina na blagajne uveo sredstva za dezinfekciju ruku.

Od četvrtka, 12.3. uvodimo novi raspored sjedenja u svakoj dvorani, blokiramo kupnju minimalno dva sjedala između posjetitelja na način da se povećava udaljenost između posjetitelja ispred, iza, lijevo i desno.

Potičemo naše posjetitelje da ulaznice ako kupuju na blagajnama, plaćaju karticama i beskontaktno naši djelatnici su dobili detaljne upute vezano uz održavanje higijene ruku kao općih mjera zaštite.

Unatoč svemu, molimo sve posjetitelje da i sami djeluju društveno odgovorno te sukladno uputama nadležnih službi, kako bi se trenutna situacija što prije okončala.

Zajedno možemo napraviti puno”, objavili su iz Cinestara.