SLAVONSKI BROD - Žitelji brodske ulice Slavka Martinovića, mogu razumjeti da je povećana frekvencija osobnih automobila, obzirom da ulica spaja Osječku i Sjevernu veznu cestu te time skrate put za nekoliko stotina metara usput izbjegavajući semafor na kraju Osječke, mada i oni "ludo" brzo voze kroz tu ulicu.

Ono što smeta stanovnike ulice Slavka Martinovića je učestalo prometovanje teretnih vozila kroz ulicu bez obzira na zabranu koja je postavljena prije nekoliko godina, i koji uredno prolaze bez ikakvih kazni od strane policije. Zašto? Nismo upoznati, i nećemo ulaziti u razloge, ali apeliramo na našu policiju na trezvennost i povećanu pažnju na prometovanje i sigurnost ove ulice kad su u pitanju teretna vozila, koja kroz nju svakodnevno prometuju unatoč zabrani.

U zadnje vrijeme, kako je vidljivo na priloženoj fotografiji i vozači autobusa tako parkiraju te odlaze u obližnji ugostiteljski objekt, dok parkirani autobus otežava prometovanje malom ulicom.

Što se brzine tiče, i ludovanja osobnim automobilima kroz spomenutu ulicu, prijedlog stanara ulice je postaviti "ležeće policajce" te na taj način ulicu učiniti sigurnijim za stanovnike, posebice djecu.

Još jednom javno apeliramo i zamoljavamo policiju i gradsku vlast da priskoče u pomoć apelu stanovnika brodske ulice Slavka Martinovića koji su već ogorčeni na prometni (ne)red u svojoj ulici.

/Ivica Janković/