Već desetu godinu zaredom studenti Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti dislociranoga studija u Slavonskome Brodu organiziraju dobrotvornu akciju Božićna zvijezda.

Akcijom Božićna zvijezda prikupljaju se novčana sredstva za one kojima je to najpotrebnije. Ove se godine novac prikuplja za Osnovnu školu "Milan Amruš" u Slavonskome Brodu, jedinu školu u Brodsko-posavskoj županiji za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju te će se dio novaca preusmjeriti za kupovinu poklona djeci djelatnika Đure Đakovića.

Stoga vam se ovim putem obraćamo kako biste nam pomogli u medijskome oglašavanju desete jubilarne Božićne zvijezde kako bismo prikupili dovoljno sredstava i donijeli osmijeh na lice učenicima i djelatnicima Osnovne škole "Milan Amruš" i  djelatnicima Đure Đakovića, njihovoj djeci i obiteljima. Završna će se priredba održati 17. prosinca 2019. U Kazališno-koncertnoj dvorani "Ivana Brlić-Mažuranić" u dvama terminima: u 17:30 te u 20:00. Ulaznica se dijeli u zamjenu za dobrovoljni prilog.