Cirkuske točke koji umjetnici iz Ukrajine izvode na ledu te očaravaju publiku diljem svijeta, uskoro će moći vidjeti i publika u Slavonskom Brodu 

U srijedu, 4. prosinca 2019., s početkom u 19:00 sati, trapavi klauni, spretni žongleri, fantastični gimnastičari, misteriozni iluzionisti i ostali izvođači iz Ukrajine, nastupit će u brodskoj dvorani Vijuš. „Grand” cirkus na ledu spektakl je čiji umjetnici izvode cirkuske točke na granici mogućega posljednjih sedamnaest godina. 

Cirkus na ledu “Grand” dobitnik je i specijalne nagrade za razvoj cirkuske umjetnosti u Ukrajini, a u prethodnih sedam godina imaju uspješne turneje širom Europe i svijeta.

Predstava je atraktivna i interesantna gledateljima svih uzrasta, od 7 do 77 godina.

U trajanju od 90 minuta bez pauze, umjetnici na ledu desetak puta mijenjaju kostime, koreografiju i scenografiju, tako da uz svjetlosne i zvučne efekte „Grand“ cirkus na ledu potpuno opravdava epitet „spektakl“. 

Poklonite svojim najmlađima, prijateljima, poslovnim partnerima, a i sebi, lijep, atraktivan i nesvakidašnji događaj uoči blagdana Sv. Nikole.

Cijena ulaznice iznosi 70kn, a na dan predstave 80kn. Sjedala za predstavu nisu numerirana. 

Prodajna mjesta:

SLAVONSKI BROD – Brod - Turist

Eventim sustav - (kiosci Tisak Media, Petrol benzinske crpke, mjenjačnice Exclusive Change, ili online)