SIBINJ - U sportskoj dvorani škole u Sibinju, 14. studenog se održava humanitarni koncert za bolesnu učenicu Martinu.

Priredbu su organizirali učenici OŠ “Sibinjskih žrtava”, početak je od 17 sati, a ulaz je u obliku dobrovoljnog priloga.

Dodajemo i upis načelnika općine Sibinj koji je objavio na svojoj FB stranici:

Poštovani mještani

- nedavno sam vas upoznao s činjenicom o održanom sastanku da će se u našoj općini održati jedan humanitarni koncert. U organizaciji učenika i nastavnica OŠ Sibinjskih žrtava organizira se humanitarna priredba za našu sumještanku Martinu Topalović.

Martina je učenica 7. razreda trenutno je u Zagrebu na liječenju i na ovaj način učenici pozivaju cjelokupnu našu općinu da posjete ovu priredbu i na jedan simboličan način pokušamo olakšati cjelokupnoj Martininoj obitelji podmirivanje troškova liječenja i stanovanja u Zagrebu koje će po procjenama biti dugotrajno.Humanitarna priredba pod nazivom “DAJEM TI SRCE za Martinu” održat će se 14.11.2019 (ČETVRTAK) s početkom u 17 h u školskoj dvorani u Sibinju na kojoj će nastupiti učenici naše škole kroz razne točke.

Ovim putem pozivam sve bake,djedove i roditelje djece naših učenika kao i cjelokupno stanovništvo naše općine da posjete ovu priredbu te da se svi zajedno uključimo u molitvi za ozdravljenje naše drage nam sumještanke Martine kako bi se što prije vratila svojoj kući i bila s nama u Sibinju.Vidimo se u sljedeći četvrtak....

Vaš načelnik Josip Pavić