Danas je svečano blagoslovljeno novo župno sjedište s pastoralnim centrom i privremenom ckrvom blaženog Alojzja Stepinca u Naselju Andrije Hebranga. Svećenici i vjernici okupili su se u 'starom' bogoslužnom prostoru odakle su u procesiji krenuli do novoizgrađenog župnog sjedišta gdje se održala sveta misa. Euharistijsko slavlje predvodio je mons. dr. Marin Srakić đakovačko-osječki nadbiskup u miru koji je u kolovozu 2009. i osnovao Župu bl. Alojzja Stepinca.

Kamen temeljac za izgradnju nove župne crkve i pastoralnog centra položen je u listopadu 2016. godine, a sada je odrađena prva faza projekta izgradnje župnog stana i pastoralnog centra, nakon čega slijedi nastavak izgradnje prostora nove crkve.

Grad Slavonski Brod od samog početka je dao potporu osnivanju tada najmlađe brodske župe tako što je Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji darovao zemljište za izgradnju pastoralnog centra i nove crkve, ali isto tako kontinuirano pomažući izgradnju od početka pa sve do danas na čemu je župnik Tomislav Čurić izrazio zahvalnost Gradskoj upravi i gradonačelniku Mirku Duspari. Svečanosti blagoslova i svetoj misi nazočan u ime Grada Slavonskog Broda je bio gradonačelnik Mirko Duspara s gradskim vijećnikom Davorom Gruberom.

Izvor: Grad Slavonski Brod