Neki Brođani kažu da je otprilike 5 godina prošlo od zadnjeg ovakvog događaja na ŠRC Poloj u Slavonskom Brodu, stoga ne sumnjamo da je mladež toga kraja oduševljena novom inicijativom koja je postala realnost, piše Music box.

Udruga Medium stoji iza ovog događaja kojeg su nazvali “Poloj Open Air”, a svojim line up-om trebao bi privući mnogobrojnu publiku. U dva dana na Poloj dolaze Bad Copy, Damir Ludvig, Dalton Trance Teleport, Hudi & Lukaku, Nova Fractal, Mario Mijatovic, Danijel Boban, Vedran Hatar, Human Intelligence i Dominik Car. Riječ je dakako o urbanom festivalu više naklonjenom elektroničkoj glazbi, ali najpopularniji regionalni reperi Bad Copy dokaz su da elektronika i hip hop mogu zajedno.

Dvodnevna ulaznica košta 45 kuna, a u pretprodaji se mogu nabaviti i dnevne ulaznice po cijeni od 20 (1. dan) i 30 kuna (2. dan). Festival će biti održan u petak i subotu, 8. i 9. lipnja, kao što smo rekli, na prekrasnom izletištu Poloj u Slavonskom Brodu koje je široko popularno po sada već legendarnim Moto susretima.

Plaćanjem ulaznice posjetitelji sudjeluju u humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava za udrugu “Čarlijevi anđeli”. Razlog više da se tamo pojavite.