Početkom godine izbornik hrvatske seniorske boksačke reprezentacije Dorijan Čalić i trener Kristijan Hodak pozvali su širi krug reprezentativaca na pripreme koje su se održale tijekom vikenda u boksačkom centru na Zagrebačkom velesajmu. Boksači su uz redovite treninge u Zagrebu, odrađivali i sparing borbe, a ukupno je pozvano 18 reprezentativaca. Među njima je bio i Gabrijel Veočić, član Boksačkog kluba Brod, jedna od uzdanica hrvatskog boksa u godinama koje su pred nama, mladić koji je u svojoj prvoj seniorskoj sezoni pokazao kako je pred njim sjajna karijera. Uz Veočića, u kategoriji do 75 kg na pripreme su pozvani još Noa Ježek i Jasmin Pašagić. 

Potkraj 2020. godine Hrvatski boksački savez objavio je konačne ljestvice poretka u Prvoj hrvatskoj boksačkoj ligi te je prvo mjesto u konkurenciji seniora i mlađih seniora osvojio zagrebački Boksački klub Kralj Tomislav (48 bodova), ispred splitskog Marjana (33) i Čakovca (27 bodova), a BK Radnički iz Slavonskog Broda je na četvrtom mjestu s 26 bodova. Boksači Nove Gradiške na kraju su ligu završili na podjeli 9. mjesta (12 bodova), a BK Brod na podjeli 12. mjesta (9 bodova). Ukupno je nastupilo 47 klubova i boksali su šest kola. 

U Prvoj ligi za mlade također je odboksano šest kola, a u konkurenciji 40 klubova, najuspješniji su bili članovi BK Team Predator iz Rijeke (76 bodova), druga je Arena Pula (43), treći BK Brod (38 bodova), a BK Radnički je deseti (21 bod). 

Izvor: Posavska Hrvatska