U Rijeci je 15. studenoga održano karate Prvenstvo Hrvatske za kate u uzrasnim kategorijama kadeti, juniori i mlađi seniori, pojedinačno i ekipno. Nastupilo je 107 natjecatelja iz 27 klubova.  
Za Brodske  karatiste nastupili su Mihael i Matea Ećimović, Karla Jurić i Ana Lujić.
Osvojeno je jedno prvo mjesto, tri druga, treće i po jedno peto i sedmo mjesto. 
Ekipa K.K. Slavonski Brod kadetsko -juniorskog uzrasta u sastavu Matea Ećimović, Karla Jurić i Ana Lujić osvojila je prvo mjesto. Uspješnije su bile od ekipa Daruvara, Finide iz Poreča i Essekera iz Osijeka.
Prvenstvo u katama održava se po bodovnom sustavu, a natjecatelji su podijeljeni u grupe te na temelju ocjene izvedbe kate, kroz dva ili tri kruga ostvaruju pravo na borbu za medalju. 
U kadetskom uzrastu nastupile su Ana Lujić koja je osvojila dugo a Karla Jurić osvojila je peto mjesto.
Karla je nakon dva eliminacijska kruga završila kao treća u grupi i izborila borbu za treće mjesto. U borbi za treće mjesto izgubila je, s malom bodovnom razlikom, od predstavnice Virovitice.
 Ana Lujić je nakon dva kruga osvojila prvo mjesto u grupi. U finalnoj borbi izgubila je tijesnim rezultatom od predstavnice Osijeka.  
U juniorskoj konkurenciji Matea Ećimović osvojila je drugo mjesto, a Ana Lujić treće.
Ana je nakon dva eliminacijska kruga završila kao treća u grupi i izborila borbu za treće mjesto. U borbi za treće mjesto pobijedila je predstavnicu Finide iz Poreča.
Matea  je nakon dva kruga uvjerljivo osvojila prvo mjesto u grupi. U finalnoj borbi izgubila je  od predstavnice K. K. Omega iz Zagreba. 
Mihael Ećimović nakon osvajanja seniorske medalje u  veljači ove godine potvrdio je svoju kvalitetu osvajanjem i drugog mjesta u mlađim seniorima. U ukupnom poretku na PH. u katama Slavonski Brod zauzima drugo mjesto s najviše osvojenih odličja  na prvenstvu.