U subotu 15.2.2020. g. Brodski karataši nastupili su na Prvenstvu Hrvatske u disciplini kate za Mlađe uzraste, Seniore, Veterane pojedinačni i ekipno te za natjecatelje sa posebnim potrebama (Para karate). Prvenstvo Hrvatske održalo se u Domu Sportova, Zagreb a za Brođane nastupili su Dora Has, Ana Lujić, Karla Jurić, Matea Ećimović, Ivan Perković i Mihael Ećimović. U ekipnom dijelu natjecanja Ekipa Karate kluba Slavonski Brod u sastavu Dora Has, Ana Lujić, Karla Jurić osvojila je prvo mjesto u uzrasnoj kategoriji mlađih kadetkinja (2007,2006 godište). U pojedinačnom nastupu za uzrasnu kategoriju ml. kadetkinja 2007. u vrlo jakoj konkurenciji Karla jurić osvojila je drugo mjesto a Dora Has treće. U uzrasnoj kategoriji ml. kadetkinja 2006. Ana Lujić osvojila je treće mjesto, a u borbi za treće mjesto dobila je ocjenu (23,68 ), što je bila i najveća ocjena koja je ostvarena u cijeloj kategoriji. Mihael Ećimović je u odličnom nastupu osvojio treće mjesto u konkurenciji seniora, a do trećeg mjesta pobijedio je niz seniorskih reprezentativaca. Mihael je sigurno veliko iznenađenje prvenstva a uz malo sreće trebao je raditi borbu za prvo mjesto.
Treće mjesto Mihaela u katama za seniore je ujedno prva medalja Karate kluba Slavonski Brod u katama za seniorski uzrast. Ivan Perković osvojio je u disciplini Osobe s oštećenjem vida (-16god) prvo mjesto. Matea nakon odličja za juniorke i mlađe seniorke nije uspjela u vrlo jakoj seniorskoj konkurenciji doći do odličja.
Odličan nastup Brodskih karataša na prvenstvu Hrvatske, a novih šest odličja dobar su početak nove natjecateljske sezone,