Na Zagrebačkom velesajmu prošlog vikenda održavalo se državno prvenstvo za seniore. Za Boksački klub Brod nastupio je Gabrijel Veočić u olimpijskoj kategoriji 75kg. U prvom kolu Gabrijel je pobijedio prošlogodišnjeg finalistu državnog prvenstva Matu Rudana iz Splita, a borba je proglašena "najboljom borbom dana ''.

Gabrijel je oduševio gledatelje i prisutne novinare gdje su ga upravo oni nazvali cudo iz Slavonskog Broda. U polufinalu Gabrijel je pobijedio odličnog mladog boksača Nou Jezeka iz Zagreba. U finalu se Gabrijel sastao s Mladenom Sobjeslavskim iz boksačkog kluba Leonardo. Gabrijel odlično ulazi u meč, te u trećoj rundi deklasira protivnika s napadima.

Nakon završetka borbe svi su bili sigurni da je Gabrijel pobijedio no onda dolazi sok! Suci daju pobjedu boksaču iz BK Leonardo, Mladen Sobjeslavskom. Po sudcima, iako za nevjerovati, u 3.rundu meca Gabrijel i Mladen "ulaze" izjednačeni, odnosno 1:1 po rundama. Dakle zadnja rund odlučuje o pobjedniku. Video možete pogledati klikom OVDJE pa procijenite sami.