U Svečanoj dvorani Bukovlje,u subotu 14.12.2019.godine, održana je donacijska zabava Rukometnog kluba Brod.

Pred više od 150 uzvanika, uz dobru zabavu i program, dodijeljena su priznanja, kako mladim rukometašima tako i članovima seniorske ekipe RK Broda. Priznanja i prigodne nagrade uručene su i trenerima i upravi kluba. 

Ovim putem se Rukometni klub Brod zahvaljuje svim članovima, roditeljima i prijateljima rukometa na predivnoj večeri punoj plesa, pjesme, smijeha i dobrog raspoloženja. 

Također, veliko  hvala Elektro-montaža Nucleus d.o.o., Servis i podaja Citroen Radić d.o.o., Urbanus Taxi Novi Val d.o.o., Auto Tekstil d.o.o., Agrodet d.o.o., PZC Brod d.o.o, Đuro Đaković TEP d.o.o., MS Mobile d.o.o., EUROHERC d.d. Agram, Elektro Vujeva d.o.o. i svim ostalim sponzorima na donacijama i nesebičnoj podršci klubu.

Danas su dječaci A (2006.) u dvorani Vijuš u Slav.Brodu odigrali dvije utakmice u sklopu 1. HRLDA. Suparnici su bili  RK Požega i  RK Lipa iz Lipika i Pakraca. Naši dečki su poraženi od najkvalitetnije ekipe u ligi, RK Požege, a pobjedili su vršnjake iz RK Lipe. Čestitke na borbenosti i dva osvojena boda!