U subotu 9.11.2019. održano je natjecanje u I.T.F. taekwon-dou u Jarmini pokraj Vinkovaca. Turnir pod nazivom „Kup Sokolova“ okupio je oko 150 natjecatelja iz 4 države.

Slavonsko-brodski I.T.F. Taekwon-do klub „In-Nae“ nastupio je sa svojih 16 članova u kategorijama obveznog sastava- forme(Tul) i sparing. Sveukupno su osvojili 24 odličja od čega čak 14 medalja zlatnog sjaja, 8 srebrnih medalja i 2 bronce. 

Najbolje rezultate ostvarili su Andrea Brezovac, Leona Anušić i Stjepan Rajković. Andrea kao iskusna kadetkinja i nositeljica crnog pojasa I DAN nastupila je i u svojoj i u kategoriji Junorki do 55kg te sveukupno odnijela 4 zlatna odličja. 

Mlađa kadetkinja Leona Anušić u formama za zeleni pojas osvaja 1.mjesto kao i u sparingu u kategoriji do 39kg te se kiti dvama zlatnim medaljama.

Stjepan Rajković mlađi kadet nositelj višeg plavog pojasa ostvaruje odličan rezultat i u formama i u sparingu do 33kg te također osvaja dvije zlatne medalje.

Mia Anušić, nositeljica crnog pojasa I DAN u formama osvaja srebro dok u sparingu starijih kadetkinja do 45kg osvaja zlato.

Hana Pavelić u formama za žuti pojas starijih kadetkinja osvaja 1.mjesto dok u sparingu dolazi do finala te osvaja srebrnu medalju. 

Laura Janković u formama za žuti pojas u velikoj konkurenciji uspjeva doći do finala i osvaja 2.mjesto dok u sparingu mlađih kadetkinja +45kg osvaja zlatnu medalju.

Najmlađi član, petogodišnji Fabijan Rajković u formama za žuti pojas osvaja 2.mjesto dok u sparingu u kategoriji djece do 23kg  osvaja zlatnu medalju.

Ema Held u formama za crveni pojas osvaja srebro dok u sparingu u kategoriji juniorki od 55-60kg osvaja zlatnu medalju. 

Nika Sliško, mlađa kadetkinja, nositeljica žutog pojasa u sparingu do 20kg osvaja zlatnu medalju.

Karla Vujčić starija kadetkinja, u formama za žuti pojas osvaja srebrnu medalju.

Lana Jukić mlađa kadetkinja u sparingu do 27kg osvaja srebrnu medalju.

Almin Mujčin, nositelj višeg zelenog pojasa u sparingu kadeta do 35kg osvaja 2.mjesto.

Tena Rajković, mlađa kadetkinja, žuti pojas, u sparingu do 30kg osvaja brončanu medalju.

Josip Petrik nositelj zelenog pojasa u formama osvaja 3.mjesto.

Za klub su još nastupili i Gabriel Rubil te Elmin Mujčin kojima je u velikoj konkurenciji izmakla medalja. 

Klub se zahvaljuje pomoći roditelja koji su olakšali odlazak na natjecanje.

Klub su predvodili trener Vlatko Brezovac III DAN te Sanja Anušić.