Slabo prvo poluvrijeme od strane Marsonije. Sloga ravnopravna, bolja u početku, dok je pred kraj prvog dijela Marsonia imala nekoliko poluprigoda, ali za prvih 45.minuta premalo dobrog nogometa je bilo u NG.

Bundavici na dodavanje Mišića u 20.minuti poništen pogodak. U 39.minuti Begić iz slobodnog udarca prebacio zid ali u vratara Luku Ivekovića. U 39.minuti je Mišić dobro ubacio pred gol, ali iz blizine prvo Jašarević, a onda i Begić nisu stigli loptu ugurati u gol. Domaćin u prvih 45.minut nije opasnije zaprijetio Memoviću na golu Marsonije.

To je sve što se događalo u prvom poluvremenu.

Bijelo - crni su bolje krenuli u drugo poluvrijeme. Marko Čanić u 50.min doveo Marsoniju u vodstvo protiv Sloge u Novoj Gradiški. Sivrić ubacio iz kornera, a Čanić u svom stilu pred golom zabio za 0:1.

Mogla je Marsonia i do 2:0, ali je domaći vratar Iveković prvo u 51.minuti sjajno obranio udarac Bundavice, a onda u 58.minuti i zicer Čaniću.

Nova velika prigoda za Brođane u 63.minutu u kojoj se našao Jašarević na proigravanje Mišića, ali mu je obranio Iveković, na odbijenu natrčao Jašarević koji sada pogađa okvir gola.

Završilo s pobjedom Marse 1:0

Izvor Brodportal.hr