U nedjelju 20.10.2019. godine u dvorani Vijuš, Slavonski Brod, održan je 26.  po redu Memorijalni Međunarodni karate kup "Slavonski Brod 2019." a koji se održava u spomen na poginule članove kluba. Karate kup organiziran je pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda i Brodsko Posavske Županije. Natjecanje je otvorila Tea Tomas, zamjenica gradonačelnika Grada Slavonskog Broda.

Na memorijalu su nastupile ekipe iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Slovačke, Srbije i Hrvatske s oko 690 prijavljenih natjecatelja. U cjelodnevnom programu mogle su se vidjeti odlične borbe a posebno su se istakli reprezentativci država učesnica turnira. Karate klub Slavonski Brod s 21 odličjem ( osam prvih, pet drugih i osam trećih mjesta), ostvarenih u 46 pojedinačnih nastupa, u ukupnom poretku zauzeo je drugo mjesto. Prvo mjesto osvojila je ekipa Tuzlanskog kantona. Treće mjesto osvojila je ekipa Travnik GS-TMT, a četvrto mjesto Slovak National Team. Poslastica cjelodnevnog natjecanja bio je susret reprezentacija Hrvatske i Bosne i Hercegovine u kojem je Hrvatska ekipa bila uspješnija. U sastavu Hrvatske reprezentacije nastupili su svi članovi ekipe koja je na prošlom Europskom prvenstvu zauzela treće mjesto na čelu sa aktualnim svjetskim prvakom Ivanom Kvesić. Reprezentacija Hrvatske je u Slavonskom Brodu imala pripreme u periodu 18 do 20.10.2019, te kao završnu provjeru i nastup na karate kupu.

Za brodske karataše prva mjesta osvojili su Matea i Mihael Ećimović, Adrijan Jagnjić, Borna Kujundžič, Luka Birač, Nikola Birač, Ana Lujić, Gita Turčinović.
Drugi su bili Leo Lamešić, Nikola Birač (učenici), Karla Jurić, Maria Leona Ećimović, Matea Ećimović (seniorke).
Treća mjesta osvojili su Domagoj Lukinić, Luka Birač, Ana Lujić, Eva Fišer, Niko Kovačević, Roko Križanović, Dani Avdagić. Ivan Perković osvojio je prvo mjesto u kategoriji slijepih i slabovidnih.
Karate klub se i ovaj puta pokazao kao dobar domaćin a najmlađi sportaši kluba dobili su priliku da pred domaćom publikom pokažu do sada stečeno znanje i vještine. Matea i Mihael Ećimović, Borna Kujundžić Luka i Nikola Birač potvrdili su svoju kvalitetu. Za kraj pohvala svim članovima kluba od sportaša za odlične nastupe do roditelja za nesebičnu pomoć u organizaciji 26. Memorijalnog Međunarodnog karate kupa " Slavonski Brod 2019." .