Protekli vikend 04.10. do 06.10.2018. g. u Sportskoj dvorani Centar Zamet održan je 19. Croatia Open, karate natjecanje u organizaciji Karate Saveza Hrvatske i Karate kluba Tad -Rijeka. Na Croatia Openu nastupilo je 245 ekipa iz 25 zemalja sa 1917 natjecatelja. Uz Europske ekipe i reprezentacije nastupile su i ekipe iz Izraela, Kameruna, Kambodže, Dominikanske Republike, Egipta. Najbrojniji su bili predstavnici Italije koji su nastupili sa 544 natjecatelja, a slijede Mađari i Slovaci. Hrvatsku je predstavljalo 444 natjecatelja iz cijele zemlje, a za Brodski sastav nastupili su Ana Lujić, Borna Kujundžić, Luka i Nikola Birač, Dora Has, Karla Jurić i Mihael Ećimović. Na ovom izuzetno masovnom i po kvaliteti jakom natjecanju Brođani su se predstavili kao dobra i čvrsta ekipa te su osvojili četiri odličja (dva prva, drugo i treće mjesto).
Dora Has osvojila je prvo mjesto u borbama U 12 - 44 kg pobijedivši predstavnice K.K. No Kachi, K.K. Kastav a u finalu natjecateljicu iz karate kluba Globus iz Čakovca. U disciplini kate Dora je osvojila treće mjesto sa tri pobjede i porazom od finalistice iz K.K. Trenčin, Slovačka.
Nikola Birač je s tri pobjede osvojio je prvo mjesto u borbama u kategoriji U 10 -34 kg u kojoj su nastupili ponajbolji natjecatelji iz Hrvatske i okruženja. Ana Lujić odradila je odličan nastup u kategoriji kate U14, pobijedivši predstavnicu KK Daruvara, aktualnu prvakinju Hrvatske iz K.K. Omega Zagreb, te predstavnicu Italije u polu finalu. U finalnoj borbi izgubila je od vrlo dobre predstavnice Mađarske, te time osvojila drugo mjesto ispred natjecateljica Slovačke i Italije.
Dobar nastup imali su i Mihael Ećimović, Luka Birač, Borna Kujundžić i Karla Jurić no u jakoj konkurenciji nisu uspjeli osvojiti odličje.