U subotu, 05. listopada 2019. godine održan je međunarodni ITF Taekwon-do turnir „13. DOBOJ OPEN CHAMPIONSHIP“ na kojem je nastupilo 250 natjecatelja iz 29 klubova.
Za brodske Alfe nastupila su četiri natjecatelja te su osvojili dvije zlatne, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju.
Noa Repić – 1. mjesto forme žuti pojas i 2. mjesto borbe -55 kg mlađi junior. Naš debitant nije mogao bolje započeti natjecateljsku karijeru. Nadamo se da je ovo veliki motiv za daljnji rad i napredak.
Marko Liović - 3. mjesto -75 kg junior. Odlična borba za finale od prve do zadnje sekunde, ali puno veće iskustvo borca iz Doboja ipak ostvaruje prednost i prolaz u finale.
Stjepan Andrić - +60 kg stariji kadet bez medalje. Na žalost ždrijeb mu nije bio naklonjen pa dobiva odmah borca iz Slovenije koji kasnije i osvaja kategoriju. Šteta, što je ždrijeb htio da se sastanu odmah u prvom krugu.
Kristijan Katušić – 1. mjesto -71 kg senior. Polufinale dobiva sa većom prednosti. U finalu je imao odličnog protivnika iz Slovenije. Oba su borca cijelu borbu držali veliki tempo borbe sa odličnom tehnikom te dobili veliki aplauz svih u dvorani jer je to bila posljednja borba turnira, a po mnogima i najatraktivnija.
Ovo je Kristijanu bila i generalna proba pred odlazak na WAKO Svjetsko prvenstvo u Sarajevu (19.-27.10.) gdje će nastupiti kao član Hrvatske Kickboxing reprezentacije u lightu contactu, u kategoriji -69 kg, a čeka ga 15 protivnika.
Ekipu su vodili Robert i Kristijan Katušić.