Na posljednjem ovogodišnjem otvorenom turniru do 10 godina održanom u Vinkovcima (26.i 27. kolovoza) sjajni rezultati brodskih tenisača.

U konkurenciji djevojčica slavila je Ivona Riđan (TK Brod) svladavši u zanimljivom finalu, 4-2 4-1 Ninu Marić (TK Vinkovci) . S osvojenim maksimalnim brojem bodova, sedam pobjeda na sedam turnira, Ivona kao prvoplasirana igračica iščekuje završni masters i odlazak na Državno prvenstvo.
Ujedno s ovom sedmom pobjedom, Ivona je postala prva i jedina u Hrvatskoj i u kategoriji djevojčica i u kategoriji dječaka U10, kojoj je pošlo za reketom, da osvoji sve turnire u sezoni koji su bili na rasporedu u pojedinoj regiji ( 6 regija).
U konkurenciji dječaka slavio je Karlo Brkić (TK Vinkovci) svladavši u finalu Inu Horvata (TK Požega). Fran Jelić (TK Brod) osvojio je treće mjesto čime se velikim koracima približio nastupu na Državnom prvenstvu.
TK Brod predstavljali su i Mirko Škrinjar, Dominik Škrinjar, Romeo Blatančić, Dora Vučković, Elena Karlović, Lara Halajko, Sara Karlović i Ema Halajko.