Na terenima TK Osijek prošlog je vikenda održan turnir OP Osijek, za uzrast 12 godina za djevojčice i dječake.
Iako TK Brod u tom uzrastu nema natjecatelja, klub su predstavljali Mirko Škrinjar, 9 godina i Fran Jelić, 10 godina u konkurenciji dječaka te Ivona Riđan, 10 godina, u kategoriji djevojčica.

Za Mirka i Frana ovo je bio prvi nastup na ovakvoj vrsti turnira i formi natjecanja, pa su turnir završili u prvom kolu.
Ivona je vrlo uspješno odradila prvi dan i u prvom kolu svladala Laru Dominić iz TK Olimpija rezultatom 4-6 6-0 6-1, a u četvrtfinalu svladala je Klaru Ivković iz TK Olimpija rezultatom 7-5 6-1.
Ivona je isti dan u paru s Elenom Rimac iz TK Vinkovci odigrala i polufinale parova, ali je u tom susretu bolji bio par Korina Roso i Sara Barbarić, obje iz TK Slav. Žito sa 4-6 6-3 12-14.
Drugi dan turnira omela je kiša, a u iščekivanju ljepšeg vremena, organizator turnir tek potkraj dana seli u drugi klub – TK Olimpija, u dvoranu, na tepih. Našoj Ivoni protivnica u polufinalu bila je Nera Tešankić iz TK Olimpija, koja je ujedno i prošlogodišnja i aktualna državna prvakinja do deset godina, a kojoj je ovo bio domaći teren na kojem trenira.
Promjena podloge i cjelodnevno iščekivanje se na kraju odrazilo i na rezultat – Ivona je izgubila 6-0 6-0, ali je osvojila treće mjesto i iza sebe ima uspješno odrađen turnir.
U finalnom susretu je Nera Tešankić bila bolja od Korine Roso; rezutat je bio 6-0 6-1.